Semesterhus Italien - Casa Rural Italia - Ferienhaus Italien - Holiday Home Italy - Maison de vacances Italie - Vakantiehuis ItaliŽ

Vakantiewoning Casa Lilli

Wil je in de lente genieten van de kleurenpracht, het helder licht of de zang van de nachtegaal, het kan. Of is de zomer meer je ding: blauwe luchten, gouden tarwevelden, zonnebloemen en zwoele avonden met krekels en vuurvliegjes die dwalen tussen de struiken. Of wil je in september de vendemmia meemaken of later nog, in oktober of november de olijfoogst zien? Of wil je je nestelen in de melancholie van de mist die stilletjes vanover zee in de valleien blijft hangen. Of wil u er oudejaar vieren, wanneer om middernacht aan de weidse horizon ieder bergdorp oplicht in zijn eigen specifieke italiaanse feestvuurwerk?
Het kan allemaal in vakantiehuis casa Lilli in Le Marche, Italië.

Casa Lilli veranderde van Italiaanse wijn- en olijfboerderij in een, en dit zeggen wij niet zonder enige trots, particulier vakantiehuis met zwembad, tuin, wijn en olijfgaarden.

Het vakantiehuis biedt ruim plaats aan 12 personen en kan ook worden verhuurd als twee aparte verblijven geheel autonoom en van elkaar gescheiden.
Het zwembad van het vakantiehuis ligt in een door bomen en struiken beschut halfrondje met panoramisch uitzicht. Het ligt ietsje weg van het huis om de vrede niet te storen, en is voorzien van terrassen, ligbedden, parasols en tutti quanti...

Ma dai, op naar Lilli, ze wacht!


Klik hier om het vakantiehuis italië te reserveren