Semesterhus Italien - Casa Rural Italia - Ferienhaus Italien - Holiday Home Italy - Maison de vacances Italie - Vakantiehuis ItaliŽ

Wijngaarden & olijfbomen

Overal rondom het landhuis zijn er wijngaarden, olijfgaarden en fruitbomen. Verder heb je een uitgestrekte boomgaard met kerselaars en wat verder notelaars.

Beide boomgaarden staan er niet voor de vruchten maar wel voor het hout. Wat er ook van zij het is er goed toeven voor de wielewaal, spechten en de kleinere vogels.

Liefhebbers van vers fruit komen rond het vakantiehuis het ganse seizoen aan hun trekken. Lindebloesems in mei, kersen in juni, abrikozen in juli, pruimen en vijgen in augustus, hazelnoten in september, okkernoten in oktober. De laatste rij van de wijngaard is aangeplant met prima eetdruiven van diverse soorten die netjes hun beurt afwachten en doorheen het seizoen de gasten verwennen.

Verder kijk je op tarwevelden, zonnebloemvelden en her en der een boerderij. De setting van dit alles is meestal een staalblauwe lucht met daarin de italiaanse sole.


Klik hier om het vakantiehuis italië te reserveren