Semesterhus Italien - Casa Rural Italia - Ferienhaus Italien - Holiday Home Italy - Maison de vacances Italie - Vakantiehuis ItaliŽ

Terrassen rijk aan zon en schaduw

Beneden is het huis omringd door terrassen, erg handig voor wie de zon in zijn dagelijkse tocht wil volgen of juist ontwijken. Want her en der is de vakantiewoning voorzien van schaduwpartijen. Wie eerder rust vindt in een hangmat tussen twee bomen kan terecht in de tuin. Overal kun je in volstrekte privacy genieten van de omringende schoonheid, een boek, of gewoon van lekker soezen. Er is ook een gazon voorzien waar lindebomen zorgen voor de nodige schaduw.

Prachtig terras bovenverblijf

In het bovenverblijf hebben we de afwezigheid van gras ruim gecompenseerd met een verrassend groot en prachtig gelegen terras, de uitgelezen plek van de vakantievilla. Er is schaduw voorzien en een ingebouwde grote bbq. Wie houdt van roemrijke zonsondergangen zal voor dit terras willoos bezwijken. Wil je toch liever in de tuin dan kun je nog altijd terecht in de tuin aan het zwembad of in de olijfgaard.
Op die manier kan, indien het huis door twee families bewoond wordt, ieder in volstrekte privacy van de italiaanse natuur en zon genieten.

Ligbedden

Overal zijn ligbedden voorzien, en aan het zwembad parasols. Zowel aan bovenverblijf (op het terras) en benedenverblijf (in de tuin palend aan het vakantiehuis) is ruim voldoende schaduw dankzij de pergola ‘s.


Klik hier om het vakantiehuis italië te reserveren