Semesterhus Italien - Casa Rural Italia - Ferienhaus Italien - Holiday Home Italy - Maison de vacances Italie - Vakantiehuis ItaliŽ

Vakantiewoning met de wagen

vanuit Brussel : ongeveer 1.500km

Een uitzonderlijk gedreven vakantieganger rijdt de route in éénmaal af. Met twee chauffeurs die elkaar aflossen en afwisselend een uiltje knappen op de achterbank.

De meeste klanten echter overnachten in de streek net aan de italiaans-zwitserse grens (rond het Como meer) of net voorbij Milaan (nog een kleine 500km voor de boeg).

Als je het nog rustiger aan wil doen kan je ook de doorsteek via Frankrijk nemen en aan de Frans-italiaanse rivièra de nacht doorbrengen.

Eénmaal voorbij Milaan is de verstandigste route de autosnelweg Milaan - Bolgogna - Bari tot voorbij Ancona. Je kan afrijden in Pedaso en hebt dan nog slechts 10 km te rijden.

Vanaf Rimini is parallel aan deze autosnelweg de SS16, een hoofdweg die langs de kust loopt. Dit is een alternatief maar hou er rekening mee dat deze SS16 druk bereden is en dwars door de stadskernen gaat, wat voor files en vertraging kan zorgen.

Huurders krijgen van ons een gedetailleerde routebeschrijving naar het vakantiehuis voor het vertrek.


Klik hier om het vakantiehuis italië te reserveren