Semesterhus Italien - Casa Rural Italia - Ferienhaus Italien - Holiday Home Italy - Maison de vacances Italie - Vakantiehuis ItaliŽ

Benedenverblijf en bovenverblijf

Casa Lilli is verhuurbaar als één villa of opgesplitst in een benedenverblijf en bovenverblijf.
De boerderij werd gerenoveerd met de bedoeling er zelf ooit te gaan “rentenieren”. Daarom hebben we het vakantiehuis verbouwd in twee autonoom en van elkaar totaal onafhanklijke delen.

Beneden werd “onze woning”. Boven kwamen twee verdiepingen met alles erop en eraan voor de gasten, familie of vrienden. Zowel het boven- als het benedenverblijf beschikken bovendien over een aparte toegang, wat totale privacy garandeert.
Dit schept overigens veel interessante mogelijkheden.

Of u huurt het huis met een groep van max 12 personen. Of u huurt een deel en nodigt familie of vrienden uit in het ander deel. U kan ook rustig boven-of benedenverblijf huren en het vakantiehuis delen met een nobele onbekende. In elk geval is het huis, en ook beide afzonderlijke delen, zeer ruim.

Bij de renovatie was onze hoofdbekommernis het huis te laten overvloeien in de natuur. Vakantie in italie beleef je in de zon, toch? Daarom kozen we voor veel glas, openschuivende ramen, veel terrassen en kleurige tinten die alluderen op de Italiaanse zonnige zorgeloosheid. Binnen is buiten en buiten is binnen.

Het bovenverblijf beschikt over een immens panoramisch terras met barbecue. Dit terras mogen we rustig het paradepaardje van het landhuis noemen. Het benedenhuis beschikt, naast een aantal brede terassen, ook over een haardvuur. Dit om wintergasten te doen wegsmelten van de goesting. Uiteraard is overal centrale verwarming voorzien.


Klik hier om het vakantiehuis italië te reserveren