Semesterhus Italien - Casa Rural Italia - Ferienhaus Italien - Holiday Home Italy - Maison de vacances Italie - Vakantiehuis ItaliŽ

Trendy schoenen

Italie is het land bij uitstek voor modebewuste lieden. Wat u zeker moet weten is dat de Marken de makers zijn van Hogan en Todds schoenen. Deze schoenen maar uiteraard ook andere goede merken kunt u kopen aan sterk verminderde prijzen in Camerino (op een 20 km van het landhuis en rechtstreeks bij de fabrikant). Wie freakt op schoenen zal dit voldoende vinden om zich spoorslags naar onze vakantievilla te begeven. Alle gegevens over de winkels vindt u in de vakantievilla Casa Lilli.

Modieuze kleren

Voor modieuze kleren gaat men naar San Benedetto. Men vindt er alle grote Italiaanse merken, maar ook de mindere mode goden zijn niet te versmaden. San Benedetto is een mondaine stad. In de vooravond komen alle italianen er op straat om gezien te worden, zelf te kijken en te kletsen, chiacchierare heet dit daar. Niet te missen.

Wij vinden onze gading altijd bij Roberto prêt à porter, viale Gramsci in San Benedetto. Wie in de vakantiewoning casa lilli resideert krijgt een fikse korting.


Klik hier om het vakantiehuis italië te reserveren