Semesterhus Italien - Casa Rural Italia - Ferienhaus Italien - Holiday Home Italy - Maison de vacances Italie - Vakantiehuis ItaliŽ

Italiaanse gastronomie & keuken

Natuurlijk kun je lekker bbqen op de vorstelijke terrassen van Lilli maar proeven van de italiaanse keuken, ja...daarvoor is een mens toch ook uiteindelijk een beetje in Italie.

Piceno specialiteiten

Probeer de Piceno gerechten zoals olive all'ascolana, brodetto, stoccafisso, porchetta, vincigrassi, crustingu...

Heerlijke vis en de plaatselijke keuken van Le Marche

Aan zee eet je natuurlijk vis en er zijn heerlijke plaatsjes waar je vlak aan zee geniet van spijs en drank. In het binnenland zijn er dan weer de talrijke agriturismos. Dit zijn een soort familie restaurants waar men ook kan overnachten. Meestal wordt er slechts een menu geserveerd van vijf gangen. Interessant is dat men op die manier de lokale keuken leert kennen op een zeer gevarieerde manier, en goedkoop. Bovendien zijn deze plaatsen zeer kindvriendelijk en is er ruim voorzien in speel- en loopruimte buiten.

Restaurants

In het gastenboek van het vankantiehuis kan iedereen die een speciaal eetmoment had zijn impressies kwijt. Er zijn al aardig wat adresjes en bevindingen genoteerd, lees en oordeel en vergeet niet zelf je steentje bij te dragen.


Klik hier om het vakantiehuis italië te reserveren